Karolina Kurkova pysättävässä bikinikuosissa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi
Maailman menestyneimpiin supermalleihin vielä kymmenen vuotta sitten lukeutunut tsekkikaunotar Karolina Kurkova on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa, kun hän vetäytyi mallimaailman valokeiloista. Parin viime vuoden aikana hän on tehnyt uraa näyttelijänä, mutta ei kovin suurella menestyksellä.

Lokakuussa 2009 esikoisensa synnyttänyt upea neitokainen on nyt kuvattu lomailemassa yhdessä perheensä kanssa Ischiassa. Missonin pienenpienissä bikineissä lapsensa kanssa rannalla temmeltänyt kaunotar ei välittänyt paparazzeista, vaan jatkoi hauskanpitoa kaikessa rauhassa.

26-vuotias tsekkiläissyntyinen huippumalli Karolina Kurkova nousi aikoinaan tähdeksi jo 16-vuotiaana saatuaan kiinnityksen Victoria’s Secret -merkin malliksi. Sittemmin hän on yrittänyt saada mallintöiden lisäksi jalansijaa myös näyttelijänä. Karolina on poseerannut catwalkeilla ja mainoskuvissa myös lukuisten muiden arvostettujen muotimerkkien nimissä. Hänet valittiin vuonna 2002 Vogue-lehdessä vuoden supermalliksi. Vuosina 2008 – 2009 Karolina on nähty muutaman elokuvan sivuosassa.