Poikien supermiesleikin karmea loppu – 4-vuotias kuoli

Ohhoh! · Neea Jokinen

Kiinalaisten veljeksien Supermiesleikillä oli karmea loppu. 4-vuotias poika kuoli nimittäin hypättyään kerrostalon neljännestä kerroksesta. Myös pojan 6-vuotias isoveli nähtiin hyppäävän käsi ojossa, kuten Supermiehellä. Isoveli selviytyi hypystä hengissä.

Kerrostalon alimmassa kerroksessa sijaitsevan kaupan omistaja sanoi kuulleensa kovan tömähdyksen ja kun hän meni ulos katsomaan, poika makasi tiellä verilammikossa. Ihmisiä kertyi pojan ympärille, kunnes kauppias näki neljännessä kerroksessa toisen pojan, käsi ojossa kuten Supermiehellä ja juuri hyppäämäisillään.

– Ihmiset huusivat hänelle ettei hän saa hypätä, mutta liian myöhään, kauppias kertoo China Daily -sivustolla.

Veljekset kiidätettiin sairaalaan, jossa vanhempi veli saatiin pelastettua. Nuorempi menehtyi vammoihinsa sairaalassa. Uskotaan, että veljekset matkivat sarjakuvasankari Supermiestä.