Borat-tähden uusi look tyrmistytti kaupungilla – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Borat-hahmostaan tunnettu suosikkikoomikko Sacha Baron Cohen ja hänen näyttelijävaimonsa Isla Fisher saivat viime kesänä perheenlisäystä, kun perheeseen syntyi toinen lapsi. Julkkispari avioitui maaliskuussa 2010 Pariisissa pienessä yksityisessä seremoniassa.

Nyt Sacha on hämmentänyt uudella ulkonäöllään New Yorkissa. Parhaillaan Isossa omenassa uutta The Dictator -elokuvaansa kuvaava supertähti nähtiin nimittäin parrakkaana ja näyttävässä univormussa.

Ennen alttarille astelemistaan pariskunta oli seurustellut kahdeksan vuoden ajan, ja heillä oli jo ennestään yksi yhteinen tytär Olive. Parhaillaan Isla Fisher keskittyy perhe-elämään julkisuuden valokeilalta piilossa. Paluu valkokankaille on kuitenkin lähellä, sillä tänä vuonna kaunotar tähdittää kahta elokuvaa, joista toisessa hänellä on tosin vain äänirooli. Kiss And Tell -elokuvassa hänellä on kuitenkin oikea rooli.