7,25-kiloisena syntynyt jättiläisvauva hämmentää – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnainen Janet Johnson on synnyttänyt Texasissa varsinaisen jättiläisvauvan, sillä pienokaisesta ei välttämättä voida vastasyntyneen kohdalla puhua. JaMichael-nimen saanut lapsi painoi nimittäin peräti 7,25 kiloa.

– Kaikki olivat järkyttyneitä siitä että hän oli niin suuri. En usko että he olivat koskaan aiemmin nähneet niin suurta vastasyntynyttä, Janet Johnson kertoi uutistoimisto AP:lle.

Lääkärit olivat etukäteen arvioineet lapsen noin 5,44 kilon painoiseksi. Sairaalan mukaan lapsi on todennäköisesti ainakin suurin Texasin osavaltiossa koskaan syntynyt. Guinnessin ennätyskirjaan hänellä ei ole kuitenkaan asiaa, sillä maailmanennätystä pitää edelleen hallussaan Ohiossa vuonna 1879 syntynyt painoi lähes 11 kiloa.

Kuva: Good Shepherd Medical Center