Harry Potter -tähti nauttii lasten pelottelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvat ovat nyt saavuttamassa päätepisteensä viimeisenkin elokuvan saadessa tänään ensi-iltansa. Äskettäin Emma Watson kertoi lasten pelkäävän häntä myös tosielämässä roolihahmonsa takia. Nyt saman on myöntänyt myös Helen Bonham Carter.

Bellatrix Lestrangen roolia elokuvissa esittävä Helen Bonham Carter on kuitenkin ilmoittanut pitävänsä lasten pelottelusta.

– Pidän siitä, että lapset luulevat Bellatrix Lestrangen roolin takia minunkin olevan paha. J.K. Rowling on hyvin taitavasti saanut vangittua heidän mielikuvituksensa, Helen Bonham Carter kertoi Radio Times -lehdelle elokuvan ensi-iltajuhlissa.

Elokuvan kuvauksissa näyttelijä Helen Bonham Carter loukkaantui putoamisonnettomuudessa. Hän ja Julie Walters olivat kuvaamassa taistelukohtausta, kun Carter putosi yllättäen pöydältä ja satutti jalkansa. Sarjan viimeisen elokuvan kuvauksissa tapahtunut onnettomuus vei näyttelijän sairastuvalle, mutta mitään vakavaa ei onneksi sattunut.

– Olisi pitänyt lämmitellä ennen miekkailukohtausta. Sen minä ja Julie huomasimme kun taistelimme keskenämme. Peruuttaminen kesken miekkailun on vaikeaa. Olisimme voineet myydä lippuja sen kohtauksen kuvaamiseen, Helen Bonham Carter kertoi The Sun -lehdelle.