Joe Jonas pokasi 18-vuotiaan Karlie Klossin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun veljestrion jäsenenä supertähdeksi noussut 22-vuotias Joe Jonas on löytänyt itselleen uuden rakkaan. Hän nimittäin seurustelee nykyisin 18-vuotiaan mallikaunottaren, Karlie Klossin, kanssa.

Nuori julkkispari bongattiin lauantaina romanttisella illallisella Santa Barbarassa sijaitsevassa ravintolassa. Silminnäkijöiden mukaan Joe ja Karlie keskittyivät vain toisiinsa ja näyttivät erittäin rakastuneilta. Lisäksi he poseerasivat yhdessä myös mustavalkoisissa passikuvissa toistensa silmiin katsoen, E! Online uutisoi. Romantiikkaa oli siis selvästi ilmassa.

Samalla vahvistui, että Joe Jonas on päässyt yli edellisestä tyttöystävästään Ashley Greenistä. Jonas ja Twilight-kaunotar seurustelivat yhdeksän kuukauden ajan, mutta suhde päättyi eroon aiemmin tänä vuonna. Ennen Ashleya Joe oli seurustellut monien muidenkin julkkistähtien kanssa, sillä hänen käsipuolessaan ovat viihtyneet myös Taylor Swift, Demi Lovato ja Camilla Belle.

18-vuotias Karlie Kloss on amerikkalainen mallikaunotar ja balettitanssija. Hänet rankattiin viime vuonna Models.com-verkkojulkaisussa maailman neljänneksi parhaaksi supermalliksi. Taannoin Vogue-lehden Ranskan versio nimesi Klossin vuosikymmenen 30 parhaan mallin joukkoon.