Julianne Hough nautti vesileikeistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille Tansii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija ja näyttelijä Julianne Hough voi olla kuluvan vuoden nousijaa julkkismarkkinoille. Äskettäin hänet ikuistettiin intiimeissä puuhissa Rock Of Ages -elokuvansa kuvauksissa.

Nyt Julianne on kuvattu Miamissa nauttimassa vesileikeistä miesseurassa, kun bikiniasuinen kaunotar sai altaaseen mukaan Rock of Ages -tähti Diego Bonetan. Hauskaa pitäneessä seurueessa oli toki mukana myös muitakin kauniimpaa sukupuolta edustavia neitokaisia.

22-vuotias Julianne Hough osallistui taannoin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun amerikkalaiseen versioon, mutta yhtä lailla hän oli otsikoissa myös ryhdyttyään seurustelemaan tähtijuontaja Ryan Seacrestin kanssa vuoden 2010 keväällä. Julianne nähtiin taannoin näyttelemässä Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa koululaista.