Katie Price julkaisi itse alastonkuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut jo parin vuoden ajan epäsuosiossa ensimmäiseen avioeroonsa liittyneiden lausuntojensa takia. Tällä viikolla hän kertoi ettei aio enää mennä naimisiin, koska se on liian kallista.

Nyt Katie Price on hehkuttanut vartalonsa hoikkia muotoja julkaisemalla verkossa itsestään alastonkuvan. Siinä hän poseeraa nakuna kyljittän kameralle. Kuvatekstissä Katie kertoo ettei ole varsinaisella dieetillä, vaan syö yleensäkin terveellisesti ja välttää hiilihydraatteja.

Kuva: Twitter

Viime kuussa Katie Pricen uusi realityohjelma alkoi todellisella mahalaskulla, kun kauppakeskuksessa järjestetyssä koe-esiintymisessä oli varauduttu tuhansiin faneihin, mutta paikalle saapui vain kourallinen kiinnostuneita. Taannoin Katie Price romahti ensimmäisen avioeronsa myötä brittiäänestäjien mielestä Vuoden parhaasta äidistä Vuoden huonoimmaksi äidiksi.