Megan Foxin minishortsit eivät liikaa peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, kun paljastui että ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati hänelle potkuja Transformers-elokuvasta. Sittemmin neitokainen ei olekaan enää saanut merkittäviä rooleja.

Äskettäin Megan nousi uudelleen otsikoihin, kun hänen Transformers-vastanäyttelijänsä Shia LeBeouf kertoi parin suhteesta elokuvien kuvauksissa. Tuolloin Fox seurusteli ilmeisesti nykyisen aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa. Nyt Megan ja Brian on siitä huolimatta kuvattu yhdessä romanttisella kävelyllä. Megan oli pukeutunut pieniin shortseihin.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play oli floppi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä.