Mila Kunis tihkuu seksiä tuoreissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on tänä vuonna tehnyt upean paluun Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa Friends With Benefits -elokuvansa merkeissä.

Nyt Mila esittelee paljasta pintaa GQ-lehden sivuilla. Kaunotar nähdään poseeraamassa muotikuvaaja Terry Richardsonin kuvissa muiden muassa alushoususillaan ja makaamassa viettelevästi maassa selällään.

Pari päivää sitten Mila Kunis sai erikoisen treffipyynnön, kun sotilas Scott Moore pyysi häntä Afganistanissa kuvatussa videossa seuralaisekseen merivoimien juhliin Yhdysvalloissa. Monen mutkan jälkeen Kunis näki videon ja suostui sotilaan pyyntöön. Mila ilmoitti suostumuksestaan Fox411-kanavan haastattelussa. Nyt amerikkalaismediat odottavat mielenkiinnolla 18. marraskuuta järjestettäviä juhlia.

27-vuotias näyttelijä Mila Kunis erosi vuodenvaihteessa Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Taannoin Kunis kertoi varttuneensa homoseksuaalien miesten kanssa ja siksi luulleensa lapsena itsekin, että hän on poika tytön ruumiissa. Viime viikolla Mila yhdistettiin romanttisessa mielessä myös vastanäyttelijäänsä Justin Timberlakeen.