Miranda Kerr nimesi lapsensa ex-poikaystävänsä mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen miehensä Orlando Bloom saivan tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoinen. Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom-niminen poikalapsi teki debyyttinsä julkisuudessa pian syntymänsä jälkeen rintaruokinnan merkeissä.

Australialainen huippumalli Kerr on kunnioittanut entisen poikaystävänsä Christopher Middlebrookin muistoa nimeämällä poikansa toisen nimen hänen mukaansa. Kerrin entinen poikaystävä kuoli auto-onnettomuudessa, kun he olivat teini-ikäisiä.

– Seurustelimme Chrisin kanssa kaksi vuotta. Hänen kuolemansa jälkeen kirjoitin kirjeen, jossa sanoin nimeäväni ensimmäisen lapseni jotenkin hänen mukaansa. Kerroin Orlandolle asiasta ja se kävi myös hänelle. Orlando on hyvä mies, MIranda Kerr kertoi.

Huippumalli ei ole palkannut lastenvahtia, vaan ottaa poikansa mukaan töihin. Hän ei halua olla hetkeäkään ilman poikaansa ja pienokainen nukkuukin äidin ja isän vieressä.

– Me vietimme jokaisen minuutin yhdessä aamusta iltaan, ennenkuin aloitin taas mallintyöt. Flynn nukkuu sängyssämme joka yö. En halua olla ilman häntä, Kerr kertoi Australian Daily Telegraph -lehdelle.

– Olen löytänyt uuden sitkeyden ja vahvuuden äitiyden myötä. Rakastin ennen unta, mutta nyt äitinä se on erilaista. En nuku enää paljoa. Mutta kun poikani hymyilee, sydämeni sulaa.

Miranda juhli äskettäin 28-vuotispäiväänsä. Monet supermallit ovat palanneet kuvauksiin ja catwalkeille jo parin kuukauden päästä synnytyksestä. Miranda Kerr kertoi perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tuntenut pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään.