Televisiokaunotar Kari Byron julkaisi näyttävän kuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Myytinmurtajat-televisiosarjasta tunnettu mallikaunotar Kari Byron on ehtinyt televisiouransa ohella poseerata näyttävissä kuvissa lehtien sivuilla. Neitokainen on myös itse julkaissut kuviaan verkossa.

Nyt Kari Byron on julkaissut oman poseerauskuvansa Twitter-blogissaan. Siinä neitokainen villitsee muodoillaan fanejaan poseeraamalla kuitenkin täysissä pukeissa.

Kuva: Twitter

36-vuotias Kari Byron päätyi suosittuun Myytinmurtajat-ohjelmaan työskenneltyään ensin sarjan toisen päätähden, Jamie Hynemanin, yhtiössä. Sittemmin hänet on nähty aika ajoin myös ohjelman juontajana. Siviilissä Byron on kuvanveistäjäksi opiskellut taiteilija. Hän on naimisissa taiteilija Paul Urichin kanssa ja pariskunnalle syntyi vuonna 2009 esikoistytär Stella Ruby.