Näin seksikäs Jennifer Aniston on muuttunut – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Aniston ei ole onnistunut saamaan Frendit-hittisarjansa lopettamisen jälkeen kovinkaan vankkaa jalansijaa viihdemaailmassa. Äskettäin Jennifer tähditti kuitenkin Smart Waterin mainoskampanjaa poseeraamalla yläosattomissa.

Seuraavaksi Aniston nähdään Horrible Bosses -elokuvan tähtenä, jossa hän vilahtaa huhujen perusteella myös rinnat paljaana. Viime aikoina topless-väitteet on kuitenkin asetettu kyseenalaiseksi. Nyt amerikkalainen viihdelehti on koonnut Jenniferistä kuvakoosteen, jossa nähdään kuinka suosikkinäyttelijä on vuosien varrella muuttunut.

Viime kuussa Marie Claire -lehden haastattelussa Jennifer paljasti olleensa aikoinaan lihava lapsi. Painosta tuli ongelma, kun Aniston halusi näyttelemään isänsä tuottamaan Search For Tomorrow -saippuasarjaan.

– Kun olin 12-vuotias pyysin isältäni roolia ohjelmassa. Minulla oli ylläni keltainen skeittiasu ja olin aika suuri. On vaikea näyttää hyvältä keltaisessa asussa, enkä minä todellakaan näyttänyt, Jennifer Aniston kertoi Marie Claire -lehdelle.