Katie Pricen vammainen poika ei tule selviämään yksin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut jo parin vuoden ajan epäsuosiossa ensimmäiseen avioeroonsa liittyneiden lausuntojensa takia. Viime viikkoina häntä on isketty julkisuudessa monestakin suunnasta.

Pricen ja jalkapallotähti Dwight Yorken yhteinen 8-vuotias poika Harvey tunnetaan neitokaisen realityohjelmien kautta. Harvey on usein ihastuttanut taidoillaan televisiokatsojat, mutta nyt on vahvistunut, että kehitysvammainen ja autistinen poika ei kykene koskaan tulemaan toimeen omillaan.

– Hän todennäköisesti elää minun kanssani. Minun on helppo sanoa niin, koska minulla on rahaa. Minä voisin panna hänet hoitokotiin ja nähdä häntä vain viikonloppuisin, mutta en halua tehdä niin, Katie Price kertoi Daily Mirror -lehdelle.

– Aiemmin luulin ettei hän koskaan näkisi, mutta nyt hän osaa jo aakkoset ja kirjoittaa oman nimensä. Minusta se on fantastista. Hän on minun poikani ja meillä on sekä hyviä että huonoja päiviä. Minusta hän on täydellinen.

Viime kuussa Katie Pricen uusi realityohjelma alkoi todellisella mahalaskulla, kun kauppakeskuksessa järjestetyssä koe-esiintymisessä oli varauduttu tuhansiin faneihin, mutta paikalle saapui vain kourallinen kiinnostuneita. Taannoin Katie Price romahti ensimmäisen avioeronsa myötä brittiäänestäjien mielestä Vuoden parhaasta äidistä Vuoden huonoimmaksi äidiksi.