Seksikkäin poppari: ”Minun oli pakko hakea avioeroa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta sittemmin soolouralle siirtynyt kaunotar tunnettiin X Factor -ohjelman brittiversion tuomarina. Nyt hän on ajautunut ongelmiin sekä työelämässä että vapaa-ajallaan.

Popparin kerrottiin nimittäin pari viikkoa sitten palanneen ex-aviomiehensä Ashley Colen luokse tämän taannoisesta uskottomuudesta huolimatta. Popparin laulajaystävä, The Black Eyed Peas -tähti Fergie on toivonut pariskunnan palaavan yhteen ja kannustaa ystäväänsä antamaan pettäjämiehelleen uuden mahdollisuuden.

– Ashley satutti häntä pahasti ja oli aika, jolloin en uskonut että Cheryl antaisi hänelle ikinä anteeksi. Hänen täytyy seurata sydäntään. Muiden mielipiteillä ei ole väliä, se on hänen päätöksensä. Cheryl todella rakasti Ashleyä ja hän ei olisi halunnut erota, mutta hänestä tuntui ettei ole muuta vaihtoehtoa, Fergie tilittää Closer-lehdessä.

– Ihmisten on helppo sanoa Cheryliä hulluksi ottaessaan miehensä takaisin, mutta elämä ei ole niin yksinkertaista. Jos rakkaus on vielä tallella ja hän uskoo koko sydämestään miehensä muuttuneen, hän ei saa luovuttaa, ystävä jatkaa.

Fergien mukaan Cheryl aikoo keskittyä täysillä uuteen yritykseensä ex-miehensä kanssa, eikä suostu katsomaan yhtään huonoa käytöstä häneltä. Fergie uskoo myös Cherylin haluavan perustaa perheen Ashleyn kanssa, ennemmin tai myöhemmin.