Eliza Doolittlen mekko jo liian lyhyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Eliza Doolittle joutui maaliskuussa perumaan odotetun Suomen konserttinsa viime hetkellä, kun hänelle ilmaantui tärkeämpiä markkinointitilaisuuksia muualla Euroopassa. Nyt neitokainen on kuvattu juhlimassa.

Eliza ikuistettiin saapumassa yökerhoon räväkässä bileasussa, jonka viihdelehdet kuitenkin tyrmäsivät sekä liian lyhyenä että liian värikkäänä. Joka tapauksessa asu paljasti nuoren laulajatähden jalat lähes kokonaan.Kuva: BANG Showbiz

23-vuotias Eliza Doolittle nousi jo ensimmäisellä albumillaan suureen suosioon ja hittilistoille ympäri maailmaa. Stara soitti neitokaiselle viime viikolla ja tiedusteli hänen kuulumisiaan ennen Suomen vierailua. Kyseessä olisi ollut jo toinen vierailu, sillä Eliza käväisi viime vuonna keikalla Helsingissä.

– Se oli hieno vierailu. Olimme Suomessa vain päivän, mutta oli todella mukana käydä siellä ja viettää siellä hieman aikaa. Muistan erityisesti sen, että siellä oli todella kylmä. Kaikki olivat todella mukavia, joten minä viihdyin hyvin, Eliza Doolittle kertoi Staralle.

Lue poptähden haastattelu tästä.