Heavybändi rajussa onnettomuudessa – keikkabussi syöksyi jyrkänteeltä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna bändien keikkabussit olivat usempaankin kertaan otsikoissa, kun niille sattuneissa onnettomuuksissa menetettiin jopa ihmishenkiä. Nyt keikkabussin kanssa on rajuun onnettomuuteen joutunut heavybändi Fozzy.

Yhtye oli matkalla konsertoimaan Tanskaan, kun keikkabussi ajautui vielä tuntemattomasta syystä ulos tieltä, kaiteen läpi ja syöksyi jyrkänteeltä noin 15 metriä alas. Yhtyeellä oli onni matkassa, sillä kukaan ei loukkaantunut turmassa vakavasti. Keikkabussi sen sijaan meni vaihtoon, kun sen etuosa kärsi huomattavia vaurioita.

– Koko Fozzy-perhe on helpottunut ja siunattu, että kukaan ei loukkaantunut vakavasti onnettomuudessa. Show’n pitää kuitenkin jatkua, ja tällä kertaa väistimme luodin, yhtyeen laulaja Chris Jericho kertoi Blabbermouth.net -julkaisulle.

Onnettomuuden takia bändi joutui perumaan keikkojaan.