Katie Pricen härskit jättirinnat pullistelivat mekosta – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohujulkkis Katie Price tunnetaan myös povipommi Jordan-nimellä. Varsinaisissa kolmossivun tyttökuvissa hän ei ole enää aikoihin poseerannut. Aika ajoin Katie kuitenkin yllättää edelleen rohkeilla asuillaan.

Nyt eräs sellainen asukokonaisuus on taas ikuistettu, kun Katie oli ahtanut itsensä ja jättirintansa tiukkaan mustaan mekkoon viettäessään vauhdikasta vapaailtaa Lontoon yössä. Eilen povipommi julkaisi itsestään alastonkuvan verkossa ja kertoi laihduttaneensa ainoastaan luonnollisin keinoin.

Kuva: BANG Showbiz

Viime kuussa Katie Pricen uusi realityohjelma alkoi todellisella mahalaskulla, kun kauppakeskuksessa järjestetyssä koe-esiintymisessä oli varauduttu tuhansiin faneihin, mutta paikalle saapui vain kourallinen kiinnostuneita. Taannoin Katie Price romahti ensimmäisen avioeronsa myötä brittiäänestäjien mielestä Vuoden parhaasta äidistä Vuoden huonoimmaksi äidiksi.