Khloe Kardashianin muodot ihastuttivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on tuonut julkisuuteen myös useat sisaruksensa, joista 26-vuotias sisko Khloe Kardashian on toiminut muiden muassa radiojuontajana ja mallina. Hän on naimisissa Los Angeles Lakers -joukkueen tähtipelaaja Lamar Odomin kanssa.

Nyt Khloe Kardashian on poseerannut kameroille Harmonie-tuotteen lanseerausjuhlissa New Yorkissa. Punaisella matolla Khloe kuvattiin tummansinisessä mekossa, joka ei juuri julkkistähden muhkeita muotoja onnistunut peittämään.

Kuva: BANG Showbiz

Khloe on tullut tutuksi myös realityohjelmastaan sekä omasta vaatemerkistä ja hajuvedestä. Viime kesänä Khloen epäiltiin paparazzikuvien perusteella olevan raskaana. Pian hän kumosi huhut ilmoittamalla olevansa ainoastaan lihava. Khloe Kardashian paljasti taannoin LOVE Magazine -lehdessä kuulevansa edelleen monenlaisia negatiivisia asioita erityisesti hänen ulkonäöstään ja taannoisista paino-ongelmistaan.

– Olen se ruma sisko. Olen lihava. Olen transvestiitti. Minulle on sanottu noita ilkeitä asioita vähintään kaksi kertaa päivässä viimeiset viisi vuotta. Se on kauheaa, tiedättehän? Paino-ongelmat ovat olleet elämäni suurin taistelu. Se ei ole elämäni tärkein asia, mutta se käy joskus ylivoimaiseksi, Khloe Kardashian kertoi LOVE Magazine -lehdelle.