Poptähden raju väite: Aviomies yritti parittaa 100 000 dollarilla – pakotti ryhmäseksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen popin kuninkaan Michael Jacksonin isosisko LaToya Jackson väittää, että hänen ex-miehensä kauppasi nyrkkeilijä Mike Tysonille 100.000 dollarilla seksiä LaToyan kanssa. 55-vuotias LaToya on Jacksonien perheen viides lapsi.

LaToyan ex-mies ja ex-manageri Jack Gordon syytti aikaisemmin LaToyan hyökänneen hänen kimppuunsa ja uhanneen tappaa hänet. LaToya taas syytti miestään pakottaneen hänet ryhmäseksiin ja poseeraamaan Playboy-lehdessä vasten hänen tahtoaan.

– Mike Tyson kertoi vanhemmilleni ja ystävilleni, että Gordon oli ehdottanut hänelle seksiä kanssani 100.000 dollarista. Jouduin käymään bordelleissa ja hän pakotti minut poseeraamaan Playboy-lehdessä kaksi kertaa, vaikka olin sitä vastaan, LaToya kertoi The Talk -keskusteluohjelmassa.

LaToya Jackson väittää myös, että hänet pakotettiin seitsemän vuotta kestäneeseen avioliittoon Jackin kanssa, joka kuoli vuonna 2005. LaToya julkaisi äskettäin omaelämäkerran nimeltä Starting Over.

– Omaelämäkertani on kirjoitettu naisille. Kaikki tämä oli vaikeaa minulle. Elin Jehovan Todistajana kurinalaista elämää ennen Gordonia, enkä tiennyt muusta. Olin 29-vuotias, mutta mieleltäni 16-vuotias, koska en tiennyt mitään ulkopuolisesta elämästä. Kaikki eivät olleet minulle rehellisiä, mutta uskoin heidän puheensa, LaToya kertoo.