Lovex: ”Kyllästyimme lutraamaan kaljan kanssa – nyt kirkkaampia pulloja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiyhtye Lovex on tehnyt pitkän taukonsa jälkeen näyttävän paluun, sillä sen hittikappaleet soivat parhaillaan tiuhaan kotimaan radioaalloilla. Bändin tuorein levy on jo julkaistu Japanissa ja se julkaistaan lähiaikoina lukuisissa muissakin maissa.

Tänään torstaina Lovex nousee Tammerfestin lavalle, kun se lämmittelee viimeisiä Suomen keikkojaan tekevää The Ark -yhtyettä. Lovex vieraili Staran haastattelussa ja kertoi samalla nestetankkauksen määrästä uransa eri vaiheissa. Vuosien varrella levynteon jälkeen kauppaan palautettujen pullojen määrä on merkittävästi laskenut. Syykin moiseen oli selvä.

– Se oli tosiaan kun ekaa kahta biisiä mentiin äänittelemään, niin oli vähän semmoinen nuoret pojat Helsingissä ja ekaa kertaa studiossa. Siinä sitten kahden ekan viikon aikana palautetiin 160 kaljapulloa. Nyt on ehkä sitten kyllästytty lutraan ton kaljan kanssa. Nyt tuli vähän kirkkaampia pulloja niin niitä ei tullut niin paljoa, Theon kertoi Staralle.