Selena Gomezin näyttävä kuva päätyi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin poptähti Justin Bieber on seurustellut jo kuukausien ajan kollegansa Selena Gomezin kanssa. 17-vuotiaan Justinin ja 18-vuotiaan Selenan suhde tuli järkytyksenä erityisesti Bieberin teini-ikäisille tyttöfaneille.

Nyt Selena nähdän ystävänsä verkossa julkaisemassa niin sanotussa herutuskuvassa, jossa kolme nuorta naista poseeraa kännykkäkameralle. Selenalla on yllään antavalla kaula-aukolla varustettu mekko, jonka avuja hän auliisti kuvassa esittelee.

Kuva: Twitter

Äskettäin julkisuuteen päätyi myös nuoren tähden bikinikuvia, jotka olivat ilmeisesti peräisin Selenan uuden Monte Carlo -elokuvan kuvauksista. Viime viikolla Selena Gomez ilmoitti joutuneensa lopettamaan nettisurffaamisen verkosta löytyvän ikävän materiaalin takia. Neitokainen ei halua törmätä tappouhkauksiin verkossa.

– Se on outoa, todella outoa, mutta en kiinnitä siihen huomiota. Yritän elää elämääni mahdollisimman normaalisti. En halua kiinnittää huomiotani siihen mitä maailmalla minusta puhutaan. En lue lehtiä ja yritän olla käyttämättä internetiä, mutta sitä ei voi kokonaan välttää, Selena Gomez kertoi Scotland’s Daily Record -lehdelle.