Tytön bussipysäkki varastettiin – internet tarjosi uuden tilalle

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista löytyy jälleen yksi konkreettinen esimerkki internetinkäyttäjien kyvyistä toteuttaa asioita myös IRL, eli verkkomaailman ulkopuolella. Kaity Ladevaia -nimisen tytön vanhemmat olivat rakentaneet hänelle Doctor Who -sarjasta tutun bussipysäkin, jonka varkaat kuitenkin yllättäen veivät.

Tieto ikävästä tapauksesta levisi nopeasti ja Anthony Pergo päätti yrittää valjastaa internetin avuksi. Siinä hän onnistuikin, sillä uuden bussipysäkin rakentamiseen alkoi tulla sekä rahaa että työtarjouksia verkon kautta. Yhteensä lähes 40 ihmistä tarjosi apuaan joko rahana tai työpanoksena, ja viimein tyttö sai tilalle entistäkin upeamman bussipysäkin, joka on nyt varustettu myös varkaudenestolla.