Suosikkisarjan tähdelle potkut – sai tietää asiasta netistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suurta menestystä saaneen Glee-televisiosarjan kulisseissa kuohuu, kun sarjan tähti Chord Overstreet sai äskettäin potkut. Overstreetin sopimusta ei enää uusittu toiselle tuotantokaudelle.

Glee on yhdysvaltalainen musikaalia, draamaa ja komediaa yhdistävä televisiosarja, jonka tapahtumat sijoittuvat McKinleyn lukioon Ohiossa. Sarjassa homoseksuaali Kurt Hummelia näyttelevä Chris Colfer sai tietää potkuistaan Twitter-sivuston kautta. Colfer väittää kuulleensa Twitter-sivustolla, että hän ja hänen kollegansa Lea Michele ja Cory Monteith eivät palaa sarjaan enää kolmannen tuotantokauden jälkeen.

– Sain tietää asiasta eilen Twitterissä. En ajatellut, että kolmas tuotankokausi tulee olemaan viimeisemme, mutta tiesin, että jotain tämäntapaista tulee tapahtumaan jossain vaiheessa. Emme voi olla sarjassa ikuisesti. En olisi halunnut lähteä näin pian, mutta ei se mitään, Colfer kertoi.

Vaikka Colfer tulee olemaan surullinen joutuessaan jättämään hittisarjan, hän sanoo olevansa ylpeä siitä, mitä he ovat saavuttaneet.

– Kaikki asiat tulevat joskus päättymään. Esiintyjänä tunnen oloni onnistuneeksi. Minulla on kaksi Emmy-ehdokkuutta ja roolihahmoni on auttanut monia ihmisiä olemaan oma itsensä, Colfer jatkoi.