Elizabeth Hurleyn rintavako vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley kertoi joulukuussa eronneensa aviomiehestään Arun Nayarista. Ero oli tapahtunut naisen mukaan jo kuukausia sitten. Hurleyn rinnalla nähtiin pian tämän jälkeen uusi mies, urheilutähti Shane Warne. Myös tämä suhde päättyi nopeasti uskottomuuteen.

Hurley kohotti taannoin suhdesotkuissa kärsinyttä itsetuntoaan uusilla ja aikaisempaa muhkeammilla huulilla. Nyt kaunotar on yllättänyt arkiasullaan, joka ei juuri juhlalookista erottunut. Hurley bongattiin nimittäin kaupungilla näyttävään ja avonaiseen punaiseen mekkoon sonnustautuneena.

Kuva: BANG Showbiz

45-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Gloucestershiressä asuva Hurley erosi taannoin Arun Nayarista, jonka kanssa hänellä on poika Damian. Vuonna 2010 People Star -verkkojulkaisu rankkasi Hurleyn maailman 9. kauneimmaksi naiseksi.