Ke$ha kuvattiin sekavana kaatokännissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useammallakin hitillään musiikkilistat valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Hänen Blow-kappaleensa soi parhaillaan kovasti radioissa ympäri maailmaa.

Äskettäin Ke$ha poseerasi yläosattomissa Yhdysvaltain lippuun verhoutuneena. Nyt poppari on esiintynyt Lontoossa, ja keikkansa jälkeen vaihtanut railakkaasti vapaalle. Ke$ha kuvattiin poistumassa The Box -ravintolasta hyväntuulisena, mutta kaatokännissä. Hän tarvitsi lisäksi apua pysyäkseen pystyssä.

Kuva: BANG Showbiz

Ke$ha kertoi aiemmin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime kesänä Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Viime talvena Ke$ha paljasti haluavansa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.