Nainen leikkasi miehensä peniksen irti – heitti roskasilppuriin

Ohhoh! · Stara.fi

Kaliforniassa vangittiin keskiviikkona nainen, jota syytetään harvinaislaatuisesta törkeästä pahoinpitelystä. Hän nimittäin leikkasi miehensä peniksen irti ja tuhosi sen roskasilppurissa.

48-vuotias nainen oli ensin syöttänyt 60-vuotiaalle miehelleen huumaavia aineita ruoan mukana ja odottanut niiden vaikutuksen alkamista. Pian mies olikin menettänyt tajuntansa, jolloin nainen oli riisunut miehen alastomaksi ja sitonut hänet sänkyyn, uutistoimisto AP kertoo.

Sen jälkeen nainen oli leikannut miehen peniksen leipäveitsellä ja heittänyt sen roskasilppuriin. Poliisin mukaan mies oli tajuissaan kun nainen leikkasi hänen sukuelimensä irti. Nainen oli kertonut paikalle saapuneille ensihoitajille, että mies ”ansaitsi sen”. Aviopari oli ollut naimisissa puolentoista vuoden ajan, mutta he olivat hakeneet avioeroa toukokuussa.