Pako-sarjan komistus ja 90210-povipommi hellissä tunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon, ja on sittemmin pysytellyt tiiviisti otsikoissa.

23-vuotias näyttelijäkaunotar on nyt löytänyt uuden kullan 41-vuotiaasta Prison Break -tähti Dominic Purcellista. AnnaLynne McCord tunnettiin aiemmin Twilight-vampyyri Kellan Lutzin pitkäaikaisena tyttöystävänä. Nyt 18 vuotta vanhempi Purcell on nähty tiiviisti yhdessä näyttelijättären kanssa. He tähtittävät yhdessä elokuvaa Officer Down, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna.

– Purcell tuli kuvaustauoilla AnnaLynnen luo ja he lähtivät joko lyhyelle kävelylle tai nurkan taakse pussailemaan. AnnaLynne säteili kiihtymyksestä, kun Dominic tuli tapaamaan häntä, lähde kertoi US Weekly -lehdelle.

21-vuotias AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista. Taannoin AnnaLynne ja hänen Angel-siskonsa yllättivät suutelemalla muotinäytöksessä.