Tammerfest: Leijonatähdeltä ei juoma loppunut kesken – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella on parhaillaan käynnissä Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest. Eilen Vuolteentorin lavalle nousi esiintymään kohuräppäri Petri Nygård, jonka esiintymistä oli saapunut seuraamaan suuri joukko faneja ja aiheesta muuten kiinnostuneita. Mukana oli myös julkisuudesta tuttuja kasvoja.

Stara bongasi yleisön joukosta myös vauhdikkaalla juhlatuulella tuttuun tapaan olleen jääkiekkoilija Anssi Salmelan, jonka MM-mitali katosi taannoin mystisesti. Eilen Salmelalla oli siis vauhti päällä, ja miehen nestetankkaus pelasi ensiluokkaisesti. Hän oli nimittäin varustautunut seurueineen Nygårdin keikkaan tarpeelliseksi katsomallaan nestemäärällä, jotta baaritiskillä ei tarvitsisi käväistä kesken keikan.