Auto päin siltaa 160 km/h – ihmepelastuminen tallentui videolle

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Viime vuoden syyskuussa 19-vuotias Brennan Eden ajoi hengenvaarallisen kolarin, joka tallentui poliisipartioauton videokameralle. Kolari näyttää niin rajulta, ettei uskoisi kenenkään selvinneen siitä hengissä. Enkelit olivat kuitenkin Brennanin matkassa, sillä hän selviytyi hurjasta kolarista.

Kuljettaja menetti Pontiac Firebird -merkkisen urheiluautonsa hallinnan, jonka jälkeen auto kimposi betonikaiteesta ilmalennolla päin siltaa. Vauhtia oli noin 160 kilometriä tunnissa auton suistuttua tieltä. Nyt lähes vuosi myöhemmin Brennan sanoo pystyvänsä katsomaan itsekin kolarivideota, eikä se vaivaa häntä.

– Koko tapahtuma on kuin sumua päässäni, en muista siitä mitään. Aluksi oli todella vaikeaa katsoa kolarivideota, mutta nyt pystyn katsomaan sitä ilman, että se vaivaa minua, Brennan kertoi Daily Mail -lehden mukaan.

Brennan odottaa nyt innolla pääsevänsä taas auton rattiin ja hän on ajatellut ostaa pienen, halvan ja taloudellisen auton.