Televisiokaunottaren timmi bikinipeppu pysäytti Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Cavallari kiinnitettiin aikoinaan Lauren Conradin tilalle sittemmin jo lopetettuun The Hills -sarjaan.

Taannoin poikaystävänsä Jay Cutlerin kanssa kihlautunut Kristin on nyt kuvattu bikineissä nauttimassa aurinkoisesta päivästä Miamissa. Saman päivän iltana kaunotar nähtiin vielä mallina Miami Fashion Week -muotitapahtuman catwalkilla. Hän esitteli muiden muassa Dieselin paljastavan bikiniasun.

23-vuotias Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.