Opettaja uhkasi ampua oppilasta päähän – sai potkut

Ohhoh! · Stara.fi

Viime aikoina mediassa on uutisoitu usein tapauksista, joissa koulujen opettajat ovat jääneet kiinni seksisuhteista oppilaisiinsa. Tällä kertaa kyse on kuitenkin hieman toisenlaisesta ongelmasta, joka on kuitenkin johtanut opettajan potkuihin.

Oregonin yliopiston viittomakielen professori Peter Quint on nimittäin erotettu sen jälkeen kun hän uhkasi ampua oppilastaan päähän ellei tämä lopeta puhumista tunnilla. Oppilaan mukaan mies teki kädellään päähän ampumista esittävän liikkeen ja kysyi haluaako oppilas hänen tosiaan uhkaavan häntä aseella, Daily Mail uutisoi.

Nyt Quint harkitsee koulun haastamista oikeuteen, koska hänen mukaansa potkut olivat aiheettomat, ja monet oppilaista ovat samaa mieltä hänen kanssaan. Professorin mukaan kyseessä oli vain sarkastinen vitsi, joka sai odotettua suuremmat mittasuhteet. Muiden oppilaiden mukaan kyseessä oli viaton ele, jonka oli tarkoitus osoittaa että opettajan vaatimuksia tulee kunnioittaa.