”Prostituoidut” hämmensivät Tampereen keskustassa – aiheuttivat ketjukolarin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen keskustassa on kuluvana viikonloppuna keskimääräistä sekavammat tunnelmat, kun kymmenettuhannet festarivieraat ovat kansoittaneet kaupungin Tammerfesteillä.

Viikonloppuna kaduilla on nähty jos jonkinlaista kulkijaa, kun mukana menossa on esimerkiksi lukuisia polttariseurueita. Eilen ja tänään erityisen paljon huomiota ovat kuitenkin saaneet kymmenet prostituoiduiksi pukeutuneet kaunottaret, jotka ovat aiheuttaneet hämminkiä esimerkiksi Hämeenkadulla.

Tänään puoli seitsemän aikaan ”prostituoidut” saivat liikaakin huomiota, kun heihin katseensa kiinnittäneet autoilijat ajoivat kolmen auton ketjukolarin keskellä kaupunkia ja ruuhkauttivat hetkeksi koko keskustan. Seksipalvelujen tarjoamisen sijaan kaunottaret jakavat ohikulkijoille dollarin seteleitä. Silminnäkijöiden mukaan kyseessä lienee jonkinlainen mainoskampanja, sillä kaupungilla on festareiden aikaan käynnissä useita muitakin kampanjoita.