Työntekijä sekoitti spermaansa jugurttiin – ja tarjosi asiakkaalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Suomessakin käytiin keskustelua hevosen spermasta elintarvikkeena, mutta nyt Yhdysvalloissa eräs mies on mennyt liian pitkälle. Albuquerquessa asuva mies sekoitti nimittäin omaa spermaansa jugurttiin, jota hän tarjoili asiakkaalle syötäväksi.

The Smoking Gun -julkaisun mukaan kahvilan 32-vuotias miestyöntekijä tarjosi tammikuussa kahvilan naisasiakkaalle maistiaista jugurtista, ja nainen otti sen vastaan. Asiakas kuitenkin huomasi, että jugurtti ”maistui karmealta ja aivan kuin spermalta”. Tilanteesta syntyi välikohtaus, kun nainen hälytti paikalle poliisit.

Poliisi siirsi tutkimukset FBI:lle, jonka DNA-testit vahvistivat, että jugurtissa oli juuri samaisen miehen siemennestettä. Nyt asia on edennyt oikeuskäsittelyyn, jossa mies voidaan tuomiota jopa viideksi vuodeksi vankilaan.