17-vuotias leffakaunotar paljasti bikinivartalonsa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäinen amerikkalainen näyttelijäkaunotar AnnaSophia Robb on tehnyt itseään tunnetuksi jo useissa hienoissa elokuvarooleissa, mutta lopullinen läpimurto ja nousu kirkkaimpaan A-sarjaan on vielä antanut odottaan itseään.

AnnaSophia Robb on nyt ikuistettu lyhyen ajan sisällä jo toistamiseen rannalla nauttimassa auringon lisäksi myös vesileikeistä. Turkooseihin bikineihin sonnustautunut neitokainen nimittäin ilakoi vauhdikkaissa merkeissä Havaijilla sijaitsevan Oahun rannalla.

17-vuotias AnnaSophia Robb on yksi lupaavimpia teinitähtiä. Hän on tullut tunnetuksi rooleistaan muiden muassa elokuvissa Jali ja suklaatehdas, Silta salaiseen maahan ja Jmper. Tänä vuonna AnnaSophia nähdään yhdessä elokuvassa ja ensi vuonna ainakin kahdessa.