Apulanta-Toni hyppäsi lentokoneesta 5 kilometrissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Apulanta-yhtyeen keulahahmo Toni Virtanen oli hetki sitten tukalassa tilanteessa, kun mies pantiin ensimmäistä kertaa hyppyvaljaisiin laskuvarjohypyn merkeissä. Hän pääsi nimittäin kokeilemaan tandem-hyppyä peräti viiden kilometrin korkeudesta.

– Kyllä mulla on helvetin kyseenalainen olo koko ajan, ja mua vähän pelottaa tässä se että kun noi pari viimeistä levyä on ollut pikkuisen paskoja, niin tää voi olla jonkinlainen kosto. Mä oon miettinyt, että onkohan tolla hyppymetsurilla sellainen naru, jolla matkustaja irtoaa ensin ja sen jälkeen aukea varjot, Toni Virtanen kertoi Staralle juuri ennen hyppyään.

Jämijärvelle Jämi Fly In -tapahtumaan saapunut rocktähti on itsekin lentäjä, joten täysin toimintakuntoisesta lentokoneesta hyppääminen ei tule normaalisti ensimmäisenä mieleen.

– Mulla on ollut aina se periaate, että ehjästä koneesta ei hypätä, mutta näin tää nyt muuttuu kaikki. Mä luulen, että toi tippuminen on aika helppoa, kun ihminen osaa sen luonnostaan.

Vakaumuksestaan huolimatta mies saatiin houkuteltua mukaan laskuvarjohyppyyn varsin perinteisin keinoin.

– Aika pitkälle pääsee tolla kun ”Vi**u äijä ei uskalla” -tyylillä. Sillä myö tässä nyt ollaankin. Kyllä tää on paljon turvallisempaa kuin toi ultrakevyellä lentäminen, Virtanen lisäsi Staralle.