Ashley Olsenia ei ollut tunnistaa ilman meikkejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsinäyttelijänä uransa aloittanut Ashley Olsen on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ihmissuhteidensa merkeissä. Kumpikaan julkkiskaksosista ei ole onnistunut nousemaan hyvästä yrityksestä huolimatta todelliseksi tähdeksi.

Nyt Ashley Olsen on ikuistettu New Yorkissa lähes meikittömänä ja arkisiin vaatteisiin pukeutuneena. Häntä oli tuskin tunnistaa massasta, mutta tarkkasilmäinen paparazzi kuitenkin bongasi nuoren kaunottaren.

Jo yhdeksänkuisena näyttelijänuransa yhdessä kaksoissisko Mary-Katen kanssa aloittanut Ashley on yrittänyt luoda uraa myös muodin parissa. Mallinakin työskennellyt kaksonen on kokeillut siipiään myös muotisuunnittelijana. Anoreksiaakin sairastanut sisko Mary-Kate nähdään Beastly-elokuvassa, jossa hän näyttelee muun muassa yhdessä Vanessa Hudgensin kanssa.