Brittimies tuli isoisäksi 29-vuotiaana – 14-vuotias teinitytär synnytti

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta löytyy runsaasti tapauksia, joissa naiset ovat saaneet jälkikasvua hyvinkin nuoressa iässä, mutta keväällä eräs tapaus ylitti uutiskynnyksen ympäri maailmaa. Siinä romanialainen nainen tuli isoäidiksi jo 23-vuotiaana. Nyt hän on saanut miespuolisen kollegan Britanniassa.

Britannian nuorin isoisä on nyt nimittäin 29-vuotias Shem Davies. Walesissa yksinhuoltajana asuva Davies sai tyttären ollessaan itse 14-vuotias. Nyt hänen 14-vuotias Tia-tyttärensä on puolestaan synnyttänyt isälleen lapsenlapsen, The Sun uutisoi.

Isä kertoi lehdelle olleensa shokissa saatuaan tietää, että hänen yläastetta käyvä tyttärensä on raskaana 15-vuotiaalle poikaystävälleen. Nyt hän kuitenkin kertoo olevansa iloinen tyttärensä puolesta. Vauvakuumetta on samaan aikaan ollut myös isällä, sillä hänellä on yhdeksänkuukautinen poika uuden naisystävänsä Robyn Thomasin kanssa. Tian äiti on kuitenkin kauhuissaan ja kertoi aina toivoneensa, ettei hänen tyttärensä tekisi samaa virhettä ja tulisi raskaaksi liian nuorena.