Facebookilla on uusi kuningatar – Lady Gaga joutui väistymään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin yhteisöpalvelu Facebook on oivallinen mittari myös eri artistien, yhtiöiden ja ilmiöiden suosion mittaamiseen. Palvelun fanimäärän perusteella Lady Gaga on ollut jo reilun vuoden ajan maailman suosituin poptähti. Nyt valtikka on kuitenkin vaihtunut.

Lady Gaga on nimittäin saanut antaa tilaa Rihannalle, joka nousi tällä viikolla Facebookin suosituimmaksi naistähdeksi. Tänä aamuna Rihannalla oli 40.758.137 fania, kun Lady Gaga joutui tyytymään 40.660.281 faniin. Ero on siis viime päivinä vain kasvanut.

Sen sijaan Twitter-suosiossa Lady Gaga on edelleen selvä ykkönen, sillä hänellä on yli 11 miljoonaa lukijaa ja Rihannalla vain kuusi miljoonaa. Rihanna ei yllä tuolla tuloksellaan edes naistähtien kärkikaartiin, sillä hänen sijoituksensa on vasta 13.