Poikkeuksellinen turistirysä – japanilaiset pakastivat koko akvaarion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanilaiset ovat monessakin mielessä erikoista kansaa ainakin länsimaisten mielestä. Kulttuurilliset erot ovat nimittäin usein merkittäviä, ja erityisen hyvä esimerkki siitä on populaarikuttuuri. Nyt japanilaiset ovat keksineet erilaisen tavan esitellä mereneläviä.

Japanin Osakassa sijaitsee yksi maailman arvostetuimmista ja suosituimmista akvaarioista, jonka valtavaan antiin tutustuu vuosittain satojatuhansia ihmisiä. Nyt Kesennuman kaupungista löytyy toinenkin poikkeuksellisen näyttävä akvaario, mutta se on kirjaimellisesti Osakan akvaariota coolimpi. Samalla se on myös suosittu turistikohde.

Kori no Suizokukan on nimittäin pakastettu akvaario, jossa kalat eivät takuulla ui karkuun turistien salamavaloja. Kalat ja muut merenelävät on nimittäin pakastettu suuriin kuutioihin ja pinottu sen jälkeen päällekkäin turistien katseltavaksi. Pakastetussa akvaariossa on esillä 450 eri lajia, joten nähtävää riittää.