F1-tähtikuljettaja rengasti Pussycat Dollsin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun The Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger ilmoitti taannoin yhtyeensä hajoamisesta ja sittemmin hänet kiinnitettiin X Factor -ohjelman tuomariksi. Nyt näyttävä kaunotar on astelemassa alttarille.

Formulatähti Lewis Hamilton ja hänen kanssaan jo vuosia seurustellut Nicole Scherzinger ovat kihlautuneet. Asian Mail On Sunday -lehdelle paljastaneen Scherzinger isän Alfonso Valienten mukaan hänen poikansa kosi poptähteä. Tuleva appiukko kehui samalla kovasti Hamiltonia.

Nicole Scherzinger työskentelee parhaillaan oman soolomateriaalinsa markkinoinnin parissa. Alunperin soololevyn piti ilmestyä jo vuonna 2007, mutta silloin soololevystä tehtiinkin yllättäen uusi Pussycat Dolls -albumi. Vielä ei ole tietoa viivästyttääko pesti X Factor -tuomaristoon soololevyn julkaisua.