Poliisiraportti paljasti – naisräppäri onkin valehdellut ikänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on menestynyt musiikillisesti hyvin, mutta myös hänen ulkonäkönsä on noteerattu laajasti. Parhaillaan Britney Spearsin konsertissa lämmittelyartistina oleva Minaj on nyt jäänyt kiinni valehtelemisesta.

Tähän saakka neitokaisen on uskottu hänen oman ilmoituksensa perusteella olevan 26-vuotias. Nyt Dallas Observer -lehti on kuitenkin saanut poliisilta haltuunsa pidätysraportin, josta selviää artistin todellinen syntymäaika. Sen mukaan Minaj onkin kaksi vuotta ilmoittamaansa vanhempi, eli 28-vuotias.

28-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa. Minaj varttui keskellä väkivaltaa. Laulajattaren isä oli alkoholisti, joka pahoinpiteli Minajin äitiä toistuvasti. Heinäkuussa Minaj jäi kiinni siitä, että oli valehdellut iäkseen 26-vuotta, eli kaksi vuotta todellista vähemmän.