Pippa Middleton on seksikäs hölkkääjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton, joka on nykyisin myös yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista. Sellaiseksi hän muuttui yhdessä hetkessä esiinnyttyään isosiskonsa häissä.

Nyt Pippaa vaanivat paparazzit ovat päässeet ikuistamaan kaunottaren lenkillä, kun julkkiskaunotar hölkkäsi kaikessa rauhassa pitkin Chelsean katuja Lontoossa. Middleton oli pukeutunut liikuntahetkeään varten varsin arkisesti, mutta näytti siitä huolimatta erittäin hyvältä.

27-vuotias Pippa Middleton kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Heinäkuussa hiphop-tähti Cee Lo Green kertoi haluavansa treffeille Pippan kanssa.