Rihanna riisui kuumiin alusvaatekuviiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on kiertänyt viime aikoina tiiviisti maailmaa Loud-kiertueensa merkeissä. Nyt hänellä on kuitenkin ollut aikaa poseerata myös Armanin alusvaatemalliston mainoskuvissa. Niistä hän vihjaisi faneilleen 6. heinäkuuta.

Nyt ensimmäinen kuva on päätynyt julkisuuteen. Armanin alusvaatemalliksi kiinnitetty supertähti poseeraa kuvassa näyttävissä alusvaatteissa, jotka eivät kuitenkaan mitään intiimiä paljasta. Viime kuukausiin on mahtunut monenlaisia kommelluksia ja rajujakin bileitä.

Viime viikolla Rihanna joi itsensä kaatokuntoon BET Awards -gaalan jatkoilla ja menetti samalla muistinsa.

– Ilmeisesti olin mennyt ahdistelemaan kahta tyttöä klubilla! Keitä te sitten olittekaan… kiitos teille! Te teitte illastani paljon hauskemman. Ainakin se oli sitä mitä minä tarvitsin. Pahinta hyvissä juhlissa on se, ettei niistä muista yhtään mitään, Rihanna kirjoitti Twitter-blogissaan.