Eva Mendes photoshopin uhriksi – pää irti mainoksessa? Katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina lähinnä valkokankaalla nähty Eva Mendes on tullut tutuksi myös mallinurastaan muiden muassa Calvin Klein kampanjoissa. Taannoin hänen rohkea kuvasarjansa päätyi yllättäen julkisuuteen, mutta nyt otsikoissa on jällen mainoskampanja.

Maxim-lehden näyttävissä kuvissa yläosattomissa äskettäin poseerannut Mendes nähdään nyt verkossa Pantene-hiustuotteiden mainoksessa. Kaunotar näyttää kuitenkin kovin epäluonnolliselta, sillä hänen päänsä vaikuttaa kokeneen digitaalisen ruumiista irtautumisen.

Eva Mendes halusi lapsena ryhtyä nunnaksi, mutta joutui luopumaan haaveestaan äidilleen tehdyn lupauksen vuoksi. Vähävaraisessa perheessä varttunut Mendes luopui haaveistaan kuultuaan siskoltaan, että nunnat eivät saa lainkaan palkkaa. Hän halusi ostaa isompana äidilleen auton ja talon, joten uravalinta suuntautui toisaalle.