Shokeeraava muodonmuutos – supertähteä ei ole edes tunnistaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa ihaillaan täydellistä vartaloa, ja viihdemaailmassa usein pienikin ylipaino on pahasta. Osa tähdistä on kuitenkin huomattavan ylipainoisia ja tehneet siitä myös tavaramerkkinsä. Yksi heistä on – tai ennemminkin on ollut – komediatähti Jonah Hill.

Hulvattoman hauska Jonah Hill on tähdittänyt muiden muassa Superbad-elokuvaa, ja hänen leppoisa hahmonsa on tuonut hymyn miljoonille kasvoille. Nyt tuttu pyöreäposkinen ulkomuoto on nimittäin historiaa, eikä miestä ole tuoreissa kuvissa tuntea samaksi.

Viikonloppuna Hill saapui punaiselle matolle ESPY Awards -tapahtumassa, ja päähuomio kiinnittyi hänen huimasti laihtuneeseen ulkomuotoonsa. Katso kuvat tästä. Samalla hän oli ajanut tunnetut kutrinsa siilitukaksi. Muodonmuutos on siis tapahtunut vain yhdessä vuodessa.