Murtovaras pakeni poliisiautosta – hyppäsi 27 metriä kuolemaansa

Ohhoh! · Neea Jokinen

20-vuotias ohiolainen Kaylen English karkasi poliisiautosta kohtalokkain seurauksin. Kaylen oli syytettynä murtovarkaudesta ja istuttuaan poliisiautossa käsiraudoissa matkalla vankilaan, hän päätti karata. Kaylen löi päänsä poliisiauton ikkunaan ja hyppäsi sillalta 27 metriä kuolemaan.

Pudotuksen päätteeksi Kaylen osui kivikkoon ja kuoli myöhemmin vammoihinsa sairaalassa. Daytonin poliisi oli ajamassa murtovarasta Montgomeryn vankilaan, kun hän ryhtyi hakkaamaan päätään poliisiauton ikkunaan. Poliisi oli ajamassa sivuun, mutta Kaylen oli päässyt jo pää edellä autosta ulos. Ennen kuin poliisi ehti tehdä mitään, epäonnekas karkuri oli jo hypännyt pää edellä sillalta.

– En ole nähnyt mitään tälläistä 22 vuoteen, komisario Kim Hill kommentoi Daily Mail -lehdelle.

Murtovarkaan 16-vuotias tyttöystävä Carlissa Johnson kertoi lehdelle, ettei voi ymmärtää miten pako on voinut olla mahdollista. Kaylen English oli nimittäin käsiraudoissa tapahtuneen aikana.

– En voi ymmärtää sitä. En voi edes kuvitella moista stunttia edes elokuvissa, tyttöystävä kertoi.