Pihi autoilija säästi 3 euroa – auto mereen! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korkeat parkkimaksut ketuttavat monia, ja samalla ilmaisten parkkipaikkojen vuoksi ollaan valmiita monenlaisiin suorituksiin. Nyt eräs brittiautoilija on kuitenkin säästänyt hieman väärässä paikassa, ja ilmasparkki tuli lopulta kalliiksi.

Pihi autoilija ei nimittäin halunnut jättää Portsmouthissa menopeliään parkkipaikalle, jonka hinta olisi ollut noin kolme euroa. Sen sijaan hän jätti menopelinsä veneiden laskua ja nousua varten rakennetulle luiskalle. Parkkihetkellä luiska näytti onnistuneelta valinnalta, mutta autoilija ei ilmeisesti huomannut varoituksia vuorovedestä.

Hetken kuluttua nousuvesi olikin jo vallannut luiskan ja noussut Alfa Romeo -merkkisen auton tasalle. Katso kuvat tästä. Kolmen euron säästöstä koitui nyt hieman suurempi lasku, sillä suolavesi ei välttämättä ollut paras mahdollinen ystävä urheiluautolle. Daily Mail -lehden mukaan autoilija oli matkannut junalla Lontooseen, joten sieltä palatessaan näky oli varmasti shokki.