Kiitos lukijat! Stara on nyt Suomen suurin riippumaton verkkosivusto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistavien viihdelehtien markkinajohtaja Stara on noussut Suomen suurimmaksi riippumattomaksi verkkosivustoksi. Verkkosivustojen kävijämääriä mittaavan TNS Gallupin tänään julkaistun listauksen mukaan Stara keräsi viime viikolla 382.424 lukijaa. Tammikuulta peräisin ollut aikaisempi ennätys ylittyi muutamalla tuhannella.

– Viihdelehtien lukijamäärät laskevat perinteisesti kesän ajaksi, mikä tekee tästä huimasta saavutuksesta tavallistakin merkittävämmän. Ennätystulos osoittaa, että Staran viihteellinen sisältö ja esimerkiksi kotimaiset festariuutiset kiinnostavat suomalaisia myös kesällä, päätoimittaja Jocka Träskbäck kommentoi.

Riippumattomista verkkosivustoista toiseksi suurin, Uusi Suomi -verkkolehti, keräsi viime viikolla 243.418 lukijaa. Viihdesivustoista Seiskalla oli 196.150, Voicella 155.314, Suosikilla 72.007 ja Hymyllä 63.919 lukijaa. Tulokset perustuvat verkkosivustoilta mitattuihin selainmääriin.

Stara on tamperelaisen Stara Media Oy:n kustantama viihdejulkaisu, joka ilmestyy nykyisin verkkolehtenä, mobiilissa ja nettitelevisiona. Verkkojulkaisu on keskittynyt pääasiassa musiikkiin, elokuviin ja muuhun popkulttuuriin. Stara on myös Suomen suurin ilmainen viihdealan juttuarkisto, joka pitää sisällään yli 30.000 artikkelia. Vuonna 2003 perustettu viihdelehti ilmestyi vuosina 2006 – 2009 myös aikakauslehtenä.