Applen iPhone 4 putosi lentokoneesta – tässä tulos

Digi · Stara.fi

Elektroniikkavalmistaja Apple on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa iPhone 4 -puhelimensa suunnitteluvirheiden merkeissä. Laitteen vakavin suunnitteluvirhe koskee lasipintojen herkkää hajoamista. Raporttien mukaan puhelimet ovat hajonneet jo 30 sentin pudotuksesta lattialle.

Nyt CNN-uutiskanava on uutisoinut iPhonesta, joka putosi lentokoneesta neljän kilometrin korkeudelta. Tuttuun tapaan laitteen lasit hajosivat, mutta muuten se säilyi kuin ihmeen kaupalla toimintakuntoisena. Verkossa vitsaillaankin nyt, että iPhone hajoaa putosi se sitten 30 sentin tai kilometrien korkeudesta.

Tämä putosi 4 kilometristä:Kuva: CNN

Tämä putosi 40 sentistä Applen suojakuorien kanssa:Applen iPhonen vakavia virheitä on käsitelty Suomessakin kuluttajavirastossa saakka. Virasto katsoi pari kuukautta sitten, että laitteen voi palauttaa kauppaan, mikäli kuluttajalle ei ole kerrottu ettei sitä saa käyttää pakkasella. Laitteen takuu raukeaa nimittäin pakkasessa.

Viime syksynä miljoonat ihmiset ympäri maailmaa myöhästyivät menoistaan, kun iPhonen kellot sekosivat ja herätykset menivät epäkuntoon. Sittemmin tapaus toistui vielä kaksi kertaa. Jo viime kesänä julkisuuteen tulivat iPhonen antenniongelmat, joiden takia puhelut ja datayhteydet katkeilevat kun puhelinta pidetään kädessä.